Best weapon skins csgo

Slitnivån är en statlig i spelet som indikerar tillståndet för en given CSGO-hud. Det uttrycks som ett flottörvärde som sträcker sig från 0,0 till 1,0, med 1,0 som indikerar att huden är helt sliten. När en CSGO -hud erhålls via ett fodral eller släpps, tilldelar spelet det ett slumpmässigt flottörvärde, som har en direkt inverkan på hudens utseende. Ju högre flottör, till exempel, desto mindre synlig är konstverk på den givna huden.

Som du antagligen har gissat påverkar allt priset på en viss CSGO -hud. I allmänhet, ju högre hudens slitnivå, desto lägre är priset, men detta är inte alltid fallet. Några av de bästa vapen som är nedåt CSGO-skinn, till exempel, kan locka större priser om samhället tycker att de är mer tilltalande än de rena. read more about best weapon skins csgo here.

Komplett lista över slitagenivåer

Kamp-ärrad

Även om de kompenserar för de flesta droppar, innebär detta inte att de är värdelösa eller värdelösa CSGO -skinn. Den strids-skrämmande flottören sträcker sig från 0,44 till 1,0. Även om de är de mest prisvärda vapenskinnen CSGO, betyder det inte att du inte kommer att kunna hitta något bra med den slitnivån. Med denna flottör kan hemliga och klassificerade skinn fortfarande vara ganska värdefulla.

Sliten

Med en flottör mellan 0,37 och 0,44 på den väl slitna nivån kan du börja hitta hudvärldens underhundar. Vissa av de väl slitna skinnen ser hemska ut, medan andra knappt är sämre än CSGO-skinnen på högre nivå. I den här kategorin hittar du CSGO -skinn som är både rimligt prissatta och löjligt billiga.

Testad i fält

På denna nivå börjar hudens skada vanligtvis vara mer synlig med repor till exempel. Medan de normalt har ett lägre marknadsvärde, redogör de för de mest lönsamma handeln i kombination med de minimala slitskinnarna, eftersom balansen mellan hudkvalitet och marknadsvolym slår en söt plats med vissa skinn från dessa två slitnivåer. Float of the Field-testade skinn sträcker sig från 0,15 till 0,37.

Minimalt slitage

CSGO -skinn i minimal slitage är billigare än fabrikens nya CSGO -skinn, med liten minskning av hudkvaliteten. Med tanke på det låga priset och försumbar slitage är minimala slitskinns skinn vanligtvis de mest populära. Deras flottörvärde ligger i intervallet 0,07 till 0,15.

Fabriks ny

Med flottörer från 0,00 till 0,07 är fabrikens nya CSGO-skinn de snyggaste på CSGO-skinnmarknaden. De är vanligtvis de dyraste skinnen CSGO, som kostar betydligt mer än de bästa vapenskinnen CSGO i minimal slitage. För det som kallas ”överbetalning för float”, säljer vissa lägre flottörer för absurd höga priser.